dimecres, 19 de desembre del 2012

Abans de començar amb el diari de l'assignatura, aquí us deixo una felicitació nadalenca !





Aprofitant que avui no tenim l’assignatura de “llengua espanyola” ens hem ajuntat per seguir amb el nostre projecte multimèdia. Teníem unes ganes de començar el famós power point, no ho sabeu bé!
 
Les tasques que teníem marcades per fer avui eren:
  •        Retallar tots els personatges
  •        Deixar muntat el conte introductori de la nostra història
  •        Disseny de la pàgina d’inici amb tots els personatges
Pensareu amb tres hores s’han marcat molt poca cosa....pues ens va venir justet!
Vam decidir dur varis portàtils per poder anar fent més d’una cosa al mateix temps, per no estar aturades. Ens vàrem dividir; na Natàlia i n’Erika eren les encarregades de confeccionar les primeres escenes del conte, mentre que n’Ana i jo (Maialen) ens vàrem centrar en les darreres escenes.
 
Però abans, n’Erika ens va donar una petita lliçó sobre el gimp, que ella està feta tota una experta. Tant n’Ana com jo ho vàrem estar intentant, perquè estàvem amb un altre portàtil...però no hi va haver manera; ens vàrem haver d’instal·lar el mateix gimp que la nostra companya, però a l’hora de retallar el personatge ens donava problemes. Al final, ho varen fer na Natàlia i n’Erika i nosaltres vàrem començar amb el conte.
Desprès d’unes quantes hores de pernejar i estar molt concentrades amb la feina, vàrem finalitzar el conte! Ens va quedar d’allò més bé! Tan sols ens falta la locució del conte...
 
Ja són les 8 del capvespre... i han passat tres hores des de que em començat! Se’ns ha passat volant. Abans de partir decidim quina activitat començarà a muntar cadascuna del grup, és a dir, tenim quatre activitats a confeccionar en el nostre projecte multimèdia i, cadascuna de nosaltres s’encarregarà d’una d’elles, però tan sols la part estètica, sense cap tipus d’animació ni locució, ja que aquestes darreres tasques les haurem de fer des d’un mateix portàtil i totes juntes.

Bonu amics i amigues, això es tot per avui...
El grup “Ses de Llevant” us desitgen un bon nadal i un bon any 2013!

4 comentaris:

  1. jajajajja és total sa felicitació!!! molt bona!! Bon Nadal a tothom!! :-)

    ResponElimina
  2. OHHHHH Maialen!!!! m'encantaaaa!!!!! jajajajajajaj!! què divines sortim!!! jejejeje!!!! BON NADAL A TOTHOM!!!!

    ResponElimina
  3. És genial! jejejeje molt bé Maialen! Bon Nadal també per voltros!

    ResponElimina
  4. JAJAJAJA MOLT BONA SA FELICITACIÓ JAJAJA TENIU UN RITMEEE!!!

    ResponElimina