divendres, 11 de gener del 2013

Contra viento y marea!

Avui ha tocat fer una miqueta més de feineta comptant amb una companya de menys. N'Ana tenia altres obligacions a atendre i avui hem procurat avançar entre les altres tres membres del grup.
El primer que hem de dir és que el fet de disposar d'un bon lloc per a fer feina és un condicionant molt important per aconseguir bona feina. En Rafa ens ha deixat una aula ideal que ha permès que la feina ens reti, tot i comptant amb els problemes tècnics que sempre ens acompanyen.
 
Com ja és de costum, ens dividim la feina per poder anar avançant en els diferents fronts. Com na Natàlia i jo vàrem ser les que vàrem gravar els àudios del conte i en les activitat són els mateixos personatges qui intervenen i les presenten, hem hagut de crear tots els àudios de totes les activitats, que no són pocs. Al final ja no savíem quina veu posar, eh Natàlia?
Un cop hem tingut això aclarit, hem començat amb els muntatge amb l'audacity, ja que cada intervenció dels personatges va acompanyada de músiques, de retocs i de sons d'alguns animals al mateix temps.
Primer problema: quan hem tingut el primer muntatge aclarit (el de la presentació de conte), i hem volgut passar-ho de format .aup a WAV, per tal de poder inserir-ho al power point, no hi havia manera, ens deia que hi havia errors. Ho hem provat en els dos ordinadors de què disposàvem, però no hi ha havia manera.
Després d'insistir, ens hem donat per vençudes i com alguna de les membres ja estava cansada després d'estar dues hores gravant, ho hem deixat estar.
Però com jo mai em quedo tranquila si no me surten les coses, no podia deixar que l'ordinador em guanyés la batalla així que, quan na Natàlia ha partit, tant na Maialen com jo hem anat a l'aula d'informàtica a veure si amb els ordinadors de la universitat ens deixava exportar a WAV. I sí, sense cap problema.
Per tant el que haurem de fer a partir d'ara és crear tots els muntatges amb l'audacity i després, en un bot, anar als ordinadors de la UIB a canviar-ho de format.
 
Quan vaig tenir això aclarit vaig provar d'inserir-ho al power point així com volíem. Segon problema: no hi havia manera de fer que l'àudio es reproduís mantenint les animacions preestablertes. Al final ha estat qüestió de substituir una opció per una altra.
 
Per tant, almenys amb aquesta segona sessió dedicada als àudios ja tenim els principals problemes als que ens podem atendre identificats i resolts, esperem que amb la resta sigui pim-pam. 
 
Durant tot aquest temps, des de l'inici fins el final,  na Maialen li ha donat una altra empentota al guió multimèdia.
 
y seguimosssss.....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada