dimecres, 16 de gener del 2013

Això ja fa olor… a projecte quasi acabat!!!



El capvespre del dilluns vam aprofitar  la hora de Tic’s i les dues restants de Projectes Artístics per reunir-nos les quatre components del grup per tal d’avançar el material multimèdia que estem creant. Un cop gravats ja tots els àudios del dia anterior, ha estat hora de començar a fer els muntatges de les veus i músiques amb el programa audacity, d’això s’han encarregat na Natàlia i na Erika, atès que són les que han gravat totes les veus i els era més familiar continuar amb aquesta tasca, apart de la facilitat que té na Erika per treballar amb aquests programes.
En canvi na Maialen i n’Ana, s’han posat a continuar la guia didàctica que ja està iniciada i bastant “embastada” . Hem anat revisant el que hi havia fet, i  desenvolupant els apartats que faltaven. Al cap d’una estona n’Ana ha continuat amb la guia didàctica en general i na Maialen s’ha posat amb el guió multimèdia que no volíem iniciar fins que no tinguéssim totes les diapositives aclarides de la presentació power point.  I fent aquesta feina se ens ha passat el capvespre volant i a les 19h hem marxat de la universitat.
El dimarts 15 l’hem dedicat sencer a continuar amb la feina que ahir havíem iniciat, ens hem agrupat de la mateixa manera i hem anat avançant durant tot el dia. A nivell tècnic la bruixa “Filomena” i la seva diapositiva en el conte s’ha resistit bastant, no volia aparèixer volant sobre la seva granera màgica, però al final ho han aconseguit!
Tant la feina de muntatge de les locucions àudio,  com la descripció del guió multimèdia està comportant bastant feina, feina que es fa a gust, però que no ret gaire. Ja són les darreres passes que ens queden per deixar enllestit aquest projecte, només ens quedarà dur-ho a la pràctica amb un infant i veure que tot funciona be. La exposició que hem de fer el dia 21, el proper dilluns, ja la tenim una mica pensada i hem d’acabar de fermar fils!
Igual que he començat el diari.... això fa olor a projecte quasi acabat! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada