dijous, 17 de gener del 2013

dia 17 de Gener

Feliç dia de Sant Antoni!
Avui he fet sa prova amb en Francesc.
En general li ha agradat tot, imagino que hi ha una gran part de subjectivitat, ja que tot el que feim ses mamis a ells els sembla el millor del món.
Però amb sa seva cara he vist que s'ho passava bé.
Segons el què m'ha dit després, ell mateix ha comprés que a la part de les endevinalles haurien d'esperar un poc més a que surti la imatge amb la sol.lució per donar més temps  a que sigui l'infant qui ho averigüi. Ell mateix dèia: "sa bruixa m'ho està diguent".
M'ha demanat ajut en l'activitat d'enllaçar els pots amb els seus noms, però ha estat perquè ell anava clicant tant de pressa que no donava temps a sentir les indicacions. A més en aquesta activitat, si l'infant burina el ratolí per damunt els noms dels pots, al estar molt juntes les etiquetes i sentir el nom just es passa per damunt, es forma un poc de caos perquè es senten moltes locucions a la vegada i no s'enten cap clarament. Però ell ho ha llegit i ja està. A lo millor, ès podria modificar que no se senti la locució a no ser qu es'hi cliqui al camunt. Ho haurem de parlar.
El conte li ha agrat molt tot i que estones es cansava d'estar parant atenció esperant que passés cosa a la pantalla i que no hi haguessin més animacions. Imagino que si hi haguéssin més animacions el conte seria més entretingut de mirar.
Tot s'ha sentit bé tot i que els trossos amb les locucions den Bernat costen més, imagino que és pel xerrar "gangós".
I de moment açò és tot el que puc dir, l'anàlisi exhaustiu el podreu veure el proper dilluns......
See you!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada