divendres, 18 de gener del 2013

Divendres 18 de Gener


Semblava que el dia no arribaria mai, però si! PROJECTE MULTIMÈDIA ACABAT!

Avui hem quedat a les 16h, na Natàlia, n’Erika i jo a casa de na Natàlia per acabar d’enllestir el joc multimèdia. Just hem arribat hem visualitzat el vídeo de l’aplicació del joc amb en Francesc, per veure entre totes quines coses hauríem de canviar. Tot seguit, ens hem dividit les tasques a fi que el temps ens retés lo màxim. Na Maialen s’ha encarregat de començar la presentació amb movie makier mentre na Natàlia i n’Erika acaben de realitzar els darrers retocs del power point i millorar els petits efectes que no havien funcionat del tot bé amb en Francesc.
Quan ha arribat n’Ana, s’ha posat a preparar les caràtules del CD, a fi que tan sols quedés gravar-ho i entregar-ho a na Núria. Hem tingut uns petits entrebancs amb ses caràtules, però tot solucionat! Les hem plastificat per tal que es conservessin millor.

Abans de donar per finalitzada la sessió, hem visualitzat el movie makier, ens hem repartit l’exposició del proper dilluns i ens hem passat el joc multimèdia a tots els ordinadors per assegurar-nos que el tenim totes i no hi haurà mals de cap.

Per acabar d’assegurar-nos que ho tenim tot preparat, hem aprofitat que érem a Alaior per anar a provar el joc multimèdia amb la PDI, quin èxits! Tot ens ha sortit rodat, hem pogut realitzar les activitats mitjançant la pissarra, el so s’ha sentit molt bé i estem ben contentes de la feina feta fins el moment.

Només ens queda fer l’exposició i deixar enllestit el guió multimèdia (queden afegir un parell de diapositives que s’han afegit a darrer moment) i podrem dir que l’assignatura s’ha acabat! :D

A jo tan sols em queda dir que estic molt contenta i agraïda de poder haver realitzat un treball amb aquest grup, he après molt de cadascuna de vosaltres, hem passat moltes estones bones i de riure sense aturar i que esper que tota la feina feta, tingui la seva recompensa.
Enhorabona a totes per la feina feta! 

3 comentaris:

  1. OOOOOHhhh!!! Ets una xata!!! jo també estic molt contenta d'haver fet feina amb un! Besitosss :-)

    ResponElimina
  2. Que bé! quina satisfacció! Ja puc tatxar una altra cosa!!!!! Ha estat molt de gust fer aquest treball i tu Maialen has estat un amor perquè t'has incorporat perfectament bé, i açò que tenies una difícil prova i és que noltros tres ja fa estona que feim feina juntes i ens coneixem molt i tu t'havies d'acoplar a aquest trio i ho has fet la mar de bé i has estat molt feinera i participativa. Estic molt contenta que t'hagis trobat a gust i és que amb noltros fa molt bon fer feina... jejeje
    Un beso a totes

    ResponElimina
  3. Maialen!! molt polit!!! per sa meva part també ha estat un plaer haver fet aquest treball amb tú! Tot un èxit! Ets un encant!!!Podríes haver aparescut abans!! ijijijijiji Estic totalment d'acord amb el que ha escrit na Natàlia!!!
    un besito a totesss
    VISCA SES DE LLEVANTTTTTT!!!!!! VISCAAAAAA!!!!
    MOOOOOOLLLLTTTTT BEEEE!TORNEU A PROVAR!!! ARGGGGG!!!JIJIJIJIJI EXPRESSIONS QUE PASSARAN A LA POSTERITAT!

    ResponElimina